Skoči na glavno vsebino

VPIS V INTERESNE DEJAVNOSTI ZUNANJIH PONUDNIKOV

Sep 17, 2024 | Novice, Obvestila

Dragi učenci in učenke, spoštovani starši in skrbniki,

v ponedeljek, 30. 9. 2024, bodo zunanji ponudniki interesnih dejavnosti na OŠ Kolezija (lokacija Cesta v Mestni log in lokacija Splitska) po urniku pričeli izvajati dejavnosti za učence od 1. do 9. razreda OŠ Kolezija.

Z željo, da boste lahko zunanje izvajalce interesnih dejavnosti spoznali in dobili informacije o vsebini in ceni obiskovanja zunanjih interesnih dejavnosti, ter se morda v katero od interesnih dejavnosti tudi vpisali, bomo na OŠ Kolezija ponovno organizirali informativni dan.

Informativni dan za učence od 1. do 9. razreda bo v sredo, 18. septembra 2024 od 16.00 do 18.00 v jedilnici na Cesti v Mestni log.

V nadaljevanju vam posredujem preglednico vseh zunanjih ponudnikov interesnih dejavnosti ter njihovih kontaktnih podatkov in terminov izvajanja dejavnosti. Ta preglednica s kontaktnimi podatki in urnikom izvajanja dejavnosti bo objavljena tudi na spletni strani šole.

Otroci in starši, ki se informativnega dne ne boste mogli udeležiti, bi se pa v katero izmed naštetih interesni dejavnosti radi vpisali, se lahko tudi sami povežete z izvajalci posameznih zunanjih interesnih dejavnosti, saj so njihovi kontakti navedeni v tabeli.

Urnik in možnost vpisa k interesnim dejavnostim, ki jih bodo od 1. 10. 2024 dalje v letošnjem letu izvajali učitelji OŠ Kolezija boste prejeli kasneje.

Preglednica s kontakti in urnikom izvajanja

Vesela sem, da bo našim učencem tudi v letošnjem šolskem letu na voljo široka ponudba interesnih dejavnosti zunanjih izvajalcev.

Lep pozdrav,

Nina Triller

Dostopnost